Jordnötskakor

Jag exprimenterade lite i köket idag. Det blev dessa mjölkfria, glutenfria, äggfria jordnötskakor. De blir lite mjuka, så därför är det bäst att äta dem direkt från frysen. Godaste sättet att äta småkakor, enligt mig. 
Receptet räcker till ungefär 7 st normalstora kakor. Vill du göra fler så går det lätt att dubbla receptet. 
 
75 g crunchy jordnötssmör
0.5 dl strösocker
0.5 tsk bakpulver
0.5 tsk vatten
0.25 tsk smakneutral olja
 
Börja med att sätta ugen på 175 grader.
Blanda bakpulver, vatten och olja så det får en äggliknande konsistens.
Blanda sedan jordnötssmöret och sockret. Tillsätt bakpulverblandningen. 
Rulla till små bollar, det blir lättare om du rullar dem i lite florsocker. 
Lägg på bakplåtspapper och platta till kakorna lite.
gräddas mitt i ugnen, ca 15 minuter.