Brownie cupcakes deluxe med kaka

En cupcake med extra allt. Härlig browniemuffins med kakgömma och kolachokladig frosting som är toppad med maräng, kola och kaksmulor. 
Kan det bli bättre än så? 

Muffinsbrownie
100 g smör
75 g ljus bakchoklad
2 ägg
2 dl strösocker
1.5 dl vetemjöl 
8 Marylandkakor 

Smält smöret i en kastrull och blanda ner chokladen. Rör om tills den har smält och blivit slät. 
Vispa ägg och socker lätt och tillsätt sedan chokladsmöret. 
Sikta i smöret och blanda till en slät smet. 
Häll lite smet i botten på muffinsformarna och lägg en kaka i varje form. Fyll sedan resten av formarna. 
Gräddas i 175 g, ca 20 minuter, i mitten av ugnen. 

Kolachokladfrosting
10 marabou schweizernötbitar
14 mjuka kolor
4 msk ovispad grädde
1 dl vispad grädde
En nypa havssalt
50 g rumsvarmt smör
2 dl florsocker
200 g färskost

Börja med att smälta kolan och chokladen i den ovispade grädden. Låt den sedan svalna.
Vispa upp smöret tillsammans med florsockret och tillsätt sedan färskosten. 
Häll i den avsvalnade chokladkolasmeten lite i taget och rör om till en slät massa. Vänd sist ned den vispade grädden. Ställ frostingen kallt så att den får sätta sig lite innan du spritsar den på cupcaksen. 

Dekorera med maränger, kaksmulor, chokladsås och strössel.