Pepparkaksrulltårta med lingon

3 st ägg
1 1/2 dl strösocker
3/4 dl potatismjöl
1 1/2 msk vetemjöl
1 msk pepparkakskrydda

3 dl vispad grädde
Lingonsylt

Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.
Blanda ihop alla torra ingredienser och sikta ned det i ägg och socker smeten. Vänd runt till en slät smet.
Bred ut smeten till en rektangel i en långpanna med bakplåtspapper.

Gräddas mitt i ugnen, på 225 grader, ca 5 minuter.

Vänd upp rulltårtan på ett sockrat bakplåtspapper och drag försiktigt bort det bakplåtspapperet som hamnar överst.

Låt rulltårtebottnen svalna innan du brer på ett lager med lingonsylt. Bred därefter ut ett lager med vispad grädde. Spar lite till dekoration om du vill.

Rulla ihop allt och se till att skarven hamnar underst. Spritsa ut lite grädde och dekorera med florsocker och lingon.