Hallonpaj

Pajskal
4 dl vetemjöl
150 g kallt mjölkfritt margarin
1/2 dl strösocker
1/2 dl riven kokos
2 msk potatismjöl
2 msk vatten

Börja med att blanda potatismjöl och vatten i en liten skål. 
Blanda resten av ingredienserna och tillsätt potatismjölblandningen. Arbeta ihop allt till en deg och tryck ut den i en pajform. Ställ kallt medans du gör resten. 

Havresmulor
1 1/4 dl havregryn
2 1/4 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
125 gram mjölkfritt margarin

Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och blanda ihop till en smulig massa. 

125 g frysta hallon
2 1/2 dl vaniljkräm 
(Jag använde Ekströms kokbara vaniljkräm och tillsatte havremjölk istället för komjölk)

Strö hallonen i pajskalet, fördela vaniljkrämen över hallonen och strö sist över havresmulorna. 

Grädda mitt i ugnen i ca 40 minuter på 200 grader.