Banan & kokosbullar

Mjölk och äggfritt!

25 g jäst
2 1/2 dl vatten
En nypa salt
1 1/2 dl rörsocker
100 g mjölkfritt margarin (rumsvarmt)
9-10 dl vetemjöl

Blanda jäst, vatten, salt och socker i en bunke. Rör om tills jästen löst upp sig. Tillsätt därefter margarinet i mindre bitar och tillsist det mesta av mjölet.
Arbeta i maskin ca 10 minuter.
Jäses under bakduk till dubbel storlek.

Fyllning
2 st mogna bananer
1 tsk vaniljsocker
50 g mjölkfritt margarin (rumsvarmt)
1 msk potatismjöl
1 1/2 dl riven kokos

Mosa bananerna och blanda med vaniljsockret.

Kavla ut degen på mjölat bakbord, till en rektangel. Bred ut ett lager med margarin, sedan bananmoset. Strö över potatismjölet och tillsist strö över ett lager med riven kokos. Rulla ihop degen och skär i lagom stora bitar. Lägg i bullformar och låt jäsa till dubbel storlek.

Pensla bullarna med lite vatten och strö över pärlsocker.
Gräddas mitt i ugnen ca 12 minuter, på 225 grader.

(Jag bröt mjölkfri choklad i små bitar och tryckte ner i bullarna precis när de var klara och fortfarande varma.)