Vit kladdkaka med rabarber och vinbär

Ägg och mjölkfri kladdkaka med härlig smak av rabarber och vinbär. Superenkel att bara röra ihop. 

1 1/2 dl mjölkfritt margarin
2 dl strösocker
1 tsk vaniljpasta
1 tsk mald kardemumma
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 dl havre fraiche
1 dl rabarber skuren i slantar
1 dl röda vinbär
Mjölkfri vit choklad att hyvla över kakan

Blanda margarin och socker i en bunke. Blanda i de torra i ingrediensera och rör om till en slät smet. Tillsätt havre fraichen och blanda i rabarbern. 
Häll smeten i en mjölad pajform och strö över vinbären och hyvla önskad mängd vit choklad över kakan. 

Gräddas mitt i ugnen, 175 grader, ca 30 min eller tills kakan fått fin färg.  (null)

Visa fler inlägg