Kladdis med mintkokosfudge

100 g smält smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Blanda strösocker och ägg i det smälta smöret.
Blanda resten av de torra ingredienserna i en separat bunke och vänd ned i sockersmeten.
Smöra och bröa en springform, 22 cm/diameter.
Grädda kakan mitt i ugnen, ca 20 minuter, 175 grader.

Låt kakan svalna.

Kokostopping

2 dl kondenserad mjölk
2 krm pepparmintarom
4 dl riven kokos
1 dl florsocker
Eventuellt lite livsmedelsfärg

Blanda ihop alla ingredienser till en kladdig massa.

Lossa kanten på springformen och klä med bakplåtspapper. Kläm åt formen igen.
Häll i kokossmeten och bred ut till ett jämnt lager över kakan.
Ställ svalt och låt toppingen stelna i formen innan servering.