Minipajer i muffinsplåt
Börja med att smörja muffinsplåten med mjölkfritt margarin.
Sätt ugnen på 200 grader.
Pajskal
2.25 dl vetemjöl
1.5 msk strösocker
50 g mjölkfritt margarin
Mixa ihop allt i en matberedare. Dela degen i 4 delar och tryck ut den i fördjupningarna i muffinsplåten.
Ställ svalt medans du fortsätter med resten.
Fyllning
75 g blandade bär
2 tsk strösocker
1/2 msk maizena
1 msk vatten
Koka upp allt i en kastrull. Rör kontinuerligt tills det tjocknar. Ställ åt sidan och låt svalna. Häll sedan i pajskalen. Fyll inte ända upp.
Smultopping
1/4 dl vetemjöl
10 g mjölkfritt margarin
2 tsk strösocker
Rör ihop allt till en smulig massa. Blanda i lite pärlsocker.
Fördela ett jämnt lager över bärsylten.
Gräddas mitt i ugnen, ca 15 minuter.

