Nyponbullar med toscatäcke

BULLDEG (ca 30 st)
3 1/2 dl havremjölk
25 g jäst
En nypa salt
3/4 dl strösocker
75 g smör/margarin
2 dl havregryn
2 msk nyponsoppepulver
8-10 dl vetemjöl

FYLLNING
Nyponmarmelad
Snabbmarsanpulver

TOSCASMET
50 g smör/margarin
2 dl strösocker
2 msk vetemjöl
2 msk havremjölk
150 g mandelspån


Tärna smöret i mindre bitar.
Blanda alla ingredienser i bunken till köksassistenten. Spar lite av mjölet och tillsätt det efterhand om det behövs.
Låt maskinen arbeta degen i ca 10 minuter.
Låt degen jäsa ca 2 timmar under bakduk.

Kavla ut degen på mjölat bakbord och skär den i lagom stora fyrkanter. Lägg en klick marmelad på varje fyrkant och strö över lite marsanpulver.
Nyp sen ihop hörnen så att det blir ett litet knyte. Lägg varje knyte i en bullform och ställ ner dem i en muffinsplåt.
Jäses till dubbel storlek.

Blanda alla ingredienser till toscasmeten i en kastrull och rör om tills smöret har smält. Klicka ut en lagom stor klick på varje bulle.

Grädda mitt i ugnen på 225 grader, ca 10-12 minuter.