Saffransmuffins med kakgömma

Ca 6 st
50 g smör
1 dl socker
1 ägg
1 tsk vaniljpasta
3/4 dl mjöl
Ett kuvert saffran
1/2 tsk bakpulver
Torkade tranbär
Två Marabou chocomoment-kakor med vit choklad 
6 tsk honung (den hårda sorten)

Vispa smör och socker vitt och fluffigt. Tillsätt ägget och vispa till en jämn smet. 
Blanda alla torra ingredienser i en separat bunke och vänd sedan ner i smeten. 
Ställ ut formar i muffinsplåten och fyll bottnen på varje form med lite smet. 
Dela kakorna i fyra bitar och lägg ner en bit i varje form. Fyll på med mer smet, ca 3/4 av formen. 
Klicka i en tsk honung i varje muffins och tryck ner några tranbär. 
Grädda i 180 grader mitt i ugnen. Ca 12-13 minuter.  (null)