Kokos och havrekakor

1 1/2 dl havregryn
2 dl riven kokos
4 dl vetemjöl
150 g rumsvarmt smör
3/4 dl farinsocker
1/2 dl strösocker
En nypa salt
2 tsk bakpulver
1 dl ljus sirap
1/2 dl hackad mörk choklad
En dubbel Daim
En dubbel Plopp kaktus
1/2 dl havredryck

1 dl råsocker till garnering. 
Några rutor smält choklad. 
Kolaströssel

Blanda alla torra ingredienser och tillsätt sedan det rumsvarma smöret. 
Hacka chokladen, daimen och ploppen och häll ned i smörblandningen. 
Häll i sirap och havredrycken. Blanda ihop till en deg. 
Forma till bollar och rulla dem i lite råsocker. Lägg dem på bakplåtsklädd plåt och platta till dem något. 

Gräddas i 175 grader, mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.