Browniebotten
2 ägg
2 1/2 dl strösocker
1/2 dl grädde
100 g smör
80 g mörk choklad
1 dl vetemjöl
En nypa salt
1 msk kakaopulver
1 dl hasselnötter
Smöra och mjöla en springform, ca 24 cm i diameter.
Vispa smör och socker fluffigt.
Smält smöret, tillsätt grädden och chokladen, rör om tills den smält.
Blanda alla torra ingredienser och blanda ner i äggfluffet.
Tillsätt sist chokladsmeten och vänd runt. Häll i formen och strö över nötterna. Tryck ned dem lite.
Gräddas på 175 grader, i mitten av ugnen, ca 30 minuter.
Låt kakan svalna helt medans du gör toppingen.
Cookies 'n' cream
250 g färskost
1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljpulver
3 dl grädde
Valfria kakor, ca 10 stycken
Blanda allt utom kakorna och vispa till en gräddlik konsistens. Smula ner kakorna och ställ krämen kallt en stund innan du brer ut den på kakan.
Hyvla över lite mörk choklad. 
