Minipajer i muffinsplåt

4 st 

Börja med att smörja muffinsplåten med mjölkfritt margarin. 
Sätt ugnen på 200 grader. 

Pajskal
2.25 dl vetemjöl
1.5 msk strösocker
50 g mjölkfritt margarin

Mixa ihop allt i en matberedare. Dela degen i 4 delar och tryck ut den i fördjupningarna i muffinsplåten. 
Ställ svalt medans du fortsätter med resten. 

Fyllning
75 g blandade bär
2 tsk strösocker
1/2 msk maizena
1 msk vatten

Koka upp allt i en kastrull. Rör kontinuerligt tills det tjocknar. Ställ åt sidan och låt svalna. Häll sedan i pajskalen. Fyll inte ända upp. 

Smultopping
1/4 dl vetemjöl
10 g mjölkfritt margarin
2 tsk strösocker 

Rör ihop allt till en smulig massa. Blanda i lite pärlsocker. 
Fördela ett jämnt lager över bärsylten. 

Gräddas mitt i ugnen, ca 15 minuter.