Daimbiskvier

Bottnar:
300 G mandelmassa
1 3/4 dl socker
2 st äggvitor 

Riv mandelmassan grovt. Vispa samman med äggvitan och sockret. Spritsa ut klickar på bakplåtspapper. Tänk på att de flyter ut något vid gräddning. Gräddas i 10-12 minuter, på 175 grader i mitten av ugnen. Låt kallna helt och vänd sedan på dem. 

Daimsmörkräm:
300 G mjukt smör
5 dl florsocker
3 st äggulor
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 msk hett vatten
2 st dubbel-daim

Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och äggulor fluffigt. Vänd ner krossad daim. 
Klicka ut smörkrämen på bottnarna. Använd en kniv för att släta ut och forma krämen. 
Ställ kallt medans du förbereder chokladen.

Dekorering:
250 G ljus choklad
1 msk olja
1 st dubbel-daim

Smält 2/3 av chokladen i micron 30 sekunder åt gången. Rör om emellanåt. Hacka resten av chokladen och blanda med oljan. Blanda ner i den smälta chokladen. 
Doppa biskvierna i chokladen. Strö över finhackad daim.